Solfilm Fordon


Vi använder oss bara utav produkter och material med hög kvalitet och ställer höga krav på de vi arbetar med. Solfilmen vi använder kommer från ett amerikanskt företag som heter Xsun och är för oss ett självklart val som lever upp till våra förväntningar. Våra skickliga montörer ser till att arbetet utförs på rätt sätt och så att du alltid blir nöjd, det är just därför vi kan lämna en garanti om 7 år på utfört arbete. Vår leverantör lämnar i sin tur livstids garanti på själva filmen.

Vi anpassar solfilmens mörkhetsgrad efter dina önskemåloch rekommenderar de som passar dina behov. Självklart finns solfilms prover att kika på innan du bestämmer dig.

Fördelen med solfilm (förutom att bilen blir snyggare) är att du får en svalare bil under sommarhalvåret då solfilmen är värmereflekterande. Insynen i bilen blir mindre beroende på hur mörk film du väljer och minskar därmed risken för inbrott. Alla filmer har ett UV-skydd på 99% mot den skadliga UV-strålningen vilket betyder bla att inredningen inte bleks mm.  Du får alltså inte bara en snyggare bil utan även en mycket behagligare bil att färdas i.

Bildgalleri: Solfilm Fordon

Nyheter

12.01.2016 14:59
Nu har vi lagt en ny hemsida äntligen! Självklart är den kopplad till vår facebooksida.. Så gå in...

Omröstning

Tycker du om vår nya hemsida?

Totalt antal röster: 1714

Kontakt

Ecliptic Sweden AB
Besöksadress:
Truckvägen 16
194 52 Upplands Väsby

Postadress:
Tulegatan 39
Stockholm
113 35


08393300 info@ecliptic.se