Företaget

Ecliptic har funnits sedan 2007. De startades i bolagsform Enskilt företag för att sedan ombildas till ett Aktiebolag.

Bolaget har växt med åren och i dag kan vi stolt säga att vi är ett utav dom ledande bolagen inom just solfilmsmontering Och fastighetsfilm i stockholm.  Vi arbetar till största delen med företag ( se referenser ) och självklart välkomnar vi de privatpersoner som hittar till oss, då oftast på rekommendation.
Vi är även grossist för just solfilmen Xsun som vi valt att arbeta med då den håller en hög standard. Med just detta märke har vi arbetat med i snart fem år och har varit mycket nöjda hela vägen då de är en mycket kvalitativ produkt.

Vår egna verkstad ligger i Upplands Väsby där vi delar lokal med företaget Mr Cap på truckvägen 16, strax brevid Bra Bil, avfart Upplands Väsby som ligger precis brevid E4.  Till största delen utförs arbetet ute på plats hos kund, vilket innebär att vi jobbar mycket mobilt runt om i hela stockholm.

Öppettider

Måndag - Fredag

08:00 - 18:00

Helgdagar

Stängt

Välkomna till oss på tidsbokning då vi mestadels är ute på jobb!

 

Självklart kan vi komma ut till dig och montera på plats om ni har tillgång till en lämplig lokal efter överenskommelse.

Pris på en solfilmsmontering sätter vi beroende på bilmodell då alla bilar har olika förutsättningar, på så sätt blir prissättninge rimlig.

Så välkommen att ringa/maila oss för att få pris på just din bil!

Nyheter

12.01.2016 14:59
Nu har vi lagt en ny hemsida äntligen! Självklart är den kopplad till vår facebooksida.. Så gå in...

Omröstning

Tycker du om vår nya hemsida?

Totalt antal röster: 1714

Kontakt

Ecliptic Sweden AB
Besöksadress:
Truckvägen 16
194 52 Upplands Väsby

Postadress:
Tulegatan 39
Stockholm
113 35


08393300 info@ecliptic.se